Fredag och snart kanelbullehelg, men framför allt: dags för seriös nedräkning! Om knappa veckan sätter Stockholm Internet Cat Video Festival – ”filmfestivalen du drömt om men inte visste fanns” – klös i Södra Teatern. Och vi ska gå. Och vi vill att du ska gå. Och kanske en vän till dig. 

Så här: vi har två biljetter till övers. Så vill du också förlora dig i kattklipp, samtal om internetkattens roll i samhället och queerfeministisk kattnattklubb, tycker vi att du ska tävla om biljetter för dig och valfri +1!

Catvidfest!

Var, när, hur?

Innan du tävlar, se till att du kan. Kattfestivalen spinner alltså loss på Södra Teatern, torsdag 9 oktober.

Programmet ser ut som följer:
17:30 Samtal
19:00 Film
20:15-01:00 Klubb (åldergräns 20 år)

Så här tävlar du

Maila svar på frågorna nedan samt motivering till hej@bloggbyran.se senast tisdag 7/10 kl 13.37. Hen med flest rätt och enligt jury bästa motivering får veta det per mail senast sent samma tisdag.

Frågor

1. Det allra första klippet som någonsin postats på Youtube,  för övrigt av honom som grundade tjänsten, hade inte så mycket med katter att göra men nogväl djur. Vad hette klippet?

2. Vad heter världens kanske mest kända lolcatsajt som fullkomligt dryper av kattmem och annat flott?

Motivering

Skriv en motivering på max 14o tecken (det går också bra att rita en bild, göra en GIF, spela in ett ljudklipp eller en film eller något annat kreativt som cirka motsvarar ett tweet i längd och går att bifoga/länka till i ett mail) till varför du och en vän ska få hänga med Bloggbyrån på internationell kattvideofestival och ha en typ awesome kväll.

Må bäste hen bli med kattkväll osv!