Kommer ni ihåg poke, funktionen i Facebook som typ ingen visste vad den var bra för förutom att man blev notifierad om att någon hade pokat en?

Så hittar du poken

(Det går visserligen att poka fortfarande och det FANNS faktiskt en funktion med den, även om få kände till den)

Hur som helst har det kommit en app som gör samma sak som poken (fast utan den där funktionen som ingen kände till). Denna udda fågel går under namnet YO och låter dig skicka YO’s mellan dig och andra. Appen beskriver sig själv som en zero character messaging app. Med andra ord, du kan skicka ett YO till någon. Någon kan skicka ett YO till dig. Slut!

Vad som är anmärkningsvärt är inte att det har kommit ytterligare en app med lite svårfattat användningsområde, utan snarare att företaget fick en $1.000.000 i riskkapital. De flesta är rörande överens om att det här är det första tecknet på att IT-bubbel-apokalypsen är nära förestående.  (Fast å andra sidan har folk sagt så ett bra tag)

Betyg (1/5)

Trots att den har snygg design och till och med ett API, så känns det här som det här som en helt oduglig app. (Facebook testade faktiskt att göra en Poke app, back in the days och de drog tillbaks den. Mest berodde det på att den låg lite för nära Snapchat produktmässigt.)

Photo 2014-06-19 11 02 53

YO! YO! YO! Yo?

Trots det, så är vi junkies på att testa saker, så om ni vill YO:a oss så finns vi så klart under namnet BLOGGBYRAN.

YO!