I dag pratade vi om lite det här med Blogg100, om det verkligen är en sån strålande idé. Eller alltså, missförstå oss inte nu. Det tycker vi ju (och jag har haft en utläggning om det på min egen blogg, om just det fina #blogg100 och hur det verkligen syresätter bloggosfären).

Men när man ”bloggar i jobbet”, som vi gör här, och man ska blogga varje dag, innebär det att även blogga på de lediga dagarna. Inte för att vi inte ibland jobbar då också. En byrå som vår kanske liksom aldrig helt stänga ner.

Men just för att vi alltid på något sätt är ajour, blir de lediga timmarna än mer viktiga. Och då kan man ställa sig frågan om det verkligen är så bra att offra delar av dem till att blogga, vilket #blogg100 litegranna tvingar en till.

Men med det lilla bloggutbrottet som väl hör den dryga halvleken till (ser att många #blogg100-deltagare just nu om inte hoppar av så åtminstone reflekterar över utmaningen i att fortsätta), lämnar vi klagosången därhän och låter vintern rasa istället.

Med andra ord, vi tar lite Valborg som de flesta och tillåter oss nog blogga hyfsat trivialt typ i morgon och i helgen om det skulle bli så. Hellre en pigg och pepp Bloggbyrå liksom än en hårdbloggande Bloggbyrå som inte orkar jobba. :)

Så glad Valborg på er vänner! Och gör den hälsningen er inte glada nog, kan ni alltid skratta lite åt hur det skulle se ut om denna där Valborg hade Facebook.