Ingen anledning till höstångest – den bästa tiden är nu!

Utöver att det råkar vara fredag råkar det även vara en period av en massa fest att se fram emot för oss som gillar internetz. Här är tre nördspetsade evenemang att boka in för dig som rör dig i huvudstan och ännu inte bokat upp hela hösten.

1. Sthlm Tech Fest

Sthlm Tech Fest

Mer konferens än fest. Men, med tanke på line-up och innehåll, jo, fest! Fokus på några av världens bästa spel, appar, tjänster och företag som alla ”råkar” vara svenska och som placerar Stockholm på kartan som en av världens nästa stora tech-städer. Bra tillfälle att inspireras och hänga med driftiga smartskallar i dagarna två. Och givetvis avslutas allt med ett hejdundrans party.

Var?
Stockholm Waterfront Congress (Nils Ericsons Plan 4, nära T-centralen)

När?
Torsdag 4:e – fredag 5:e september.

Hur?
Biljetter köper du här. Från 500 kr och uppåt, beroende på vem du är och vad du vill göra.

I can haz Bloggbyråsällis?
Worst case är vi med dig i tanken (inte så bara).

2. Festen

Festen!

Evenemanget som heter vad det är, vi gillar! Ett partaj för Stockholms alla hackers, designers och kreatörer för att fira stan och dess ”fantastiska tech- och startup-community”. Tillika officiell efterfest för Javascript-konferensen Nordic.js som hålls i samma veva. En fest värd att anmäla sig till bara för den härliga anmälan i sig.

Var?
Trädgården (Hammarby Slussväg 2, T-bana Skanstull)

När?
Torsdag 18:e september (tid ej utsatt, men vi hoppas på kväll).

Hur?
Anmäl dig här. Eller ångra dig för alltid (inte våra ord, men vi är benägna att tro dem).

I can haz Bloggbyråsällis?
Ja som i Java, vi är där!

 

3. #SthlmCatVidFest

Catvidfest!

Även kallad Stockholm Internet Cat Video Festival. Eller helt enkelt ”filmfestivalen du drömt om men inte visste fanns”. Världens första kattvideofestival har alltså till vår glädje spunnit sig över Atlanten och intar Södra Teatern i höst. All info du behöver för att övertygas om det här är något att sätta klorna i hittar du här. Utöver kattklippsfrenzy bjuds dessutom på samtal om internetkattens roll i samhället och queerfeministisk kattnattklubb. Finns bara en sak att säga: Mjauuu!

Var?
Stora scen, Södra Teatern (Mosebacke torg 1-3, T-bana Slussen)

När?
Onsdag 9:e oktober, 17.00 – 20.30 (och fram till 01 för dem som vill kattklubba!)

Hur?
Biljetter fixar du här. Videopaket, samtal och klubb för 150 kr inkl serviceavgift. 10% av alla intäkter går dessutom till Stockholms Katthem!

I can haz Bloggbyråsällis?
Kan du ge dig katten på!