Det kan gå perioder i ens liv när det känns som inget direkt omvälvande händer. Man tar inga stora språng, livet ”rullar på” ungefär som vanligt.

Sen kommer den. Tiden i ens liv när allt ställs på ända, och efter det är inget längre som vanligt. Precis så har det senaste året varit.

Jag träffade vänner som jag tror kommer att finnas kvar många år framöver – oavsett vad som händer. Vi hittade varandra i en idé om att skapa något nytt tillsammans. En idé som snabbt formades till något konkret och verkligt.

Tack till Bloggbyråns 365 nya vänner på Facebook. Tack till byråns 538 följare på Twitter. Tack till alla nya spännande kunder som gett oss möjlighet att göra kul saker. Som Anti Scampi för Naturskyddsföreningen, Bloggkärlek för Disney Channel eller den fina nyårspresenten från Sara Lee som vi gjorde ihop med vår nya favoritbyrå Søder reklambyrå.

Tack Jennifer, Joakim och och Jack för att ni gjort det här året till ett av det bästa året i mitt liv. För det är nog precis som vi säger till alla som börjar jobba med oss på Bloggbyrån:

”Kanske det här är starten på en lång vänskap. Vi hoppas verkligen det. Det finns inget outtalat krav på att alla som jobbar hos oss ska vara bästa vänner, det vore faktiskt lite orimligt. Men vi hoppas att du kommer att se fram mot att gå till jobbet lika mycket som vi gör. Och att du så småningom tänker tillbaka på tiden hos oss som en tid bland riktigt goda vänner. För några kommer byrån att vara familjen och vännerna. Hemmet man alltid längtar till och aldrig vill eller kommer att lämna. För andra kommer det här att vara ett lite kortare steg på vägen mot något annat. Men vi tror och hoppas att oavsett hur länge du stannar hos oss kommer du aldrig att glömma din tid här och vad den gjorde med dig.”

Nu skålar vi i champagne, sover ut ett par dagar och så ses vi igen till ett 2012 där vi nomineras till fler fina priser och får fler kunder som tror på vårt sätt att påverka.

Gott Nytt År till er alla.