fluttershy_yoga_pose_by_frenchytoastyy-d4rf8nz

När vi ändå pratar musik och jobb (och vi har skaffat oss en fiffig plugin som gör det enklare än enklast att lägga till en spellista från Spotify) passar jag på att flika in med en spellista för de där dagarna när det är riktigt, riktigt mycket att göra.

Det första tecknet på att jag börjar bli stressad är att jag tappar prioriteringsförmågan. Det är bra att kunna sådant där om sig själv. Men det är ännu bättre att också veta vad man ska göra när signalerna kommer.

Den här spellistan som en finfin vän, tillika yogainstruktör, delade med sig av är numera min räddning. Så fort jag märker att jag inte vet i vilken ände jag ska börja plockar jag fram den här listan. Klickar på play, lutar mig tillbaka, blundar, och fokuserar på andningen. Efter fem-tio minuter är jag tillbaka på banan och vet vad som är viktigast.

Prova du också. Berätta gärna om det funkade även för dig.