Först bara: Nej, det här är inte reklam, vi får inte ett öre för det här inlägget och vi jobbar inte på något sätt med företaget/spelet nedan. Men med bakgrund av vad Ruzzle (i begynnelsen känt som Rumble) haft för inverkan på delar av Bloggbyrån, och typ resten av världen, känns det närmast som samhällsplikt att upplysa om the shit som träffade the byråfläkt i veckan:

De liksom had us at ”Ruzzle Adventure”. Och sen bara: ”Du har nog ALDRIG spelat ett liknande ordspel förut!”. 

Reaktionerna i interngruppen lät inte vänta på sig.

Jag vågar lova att detta icke skall gå ut över vår arbetstid (som sagt, vi jobbar ju inte med dem, vilket kanske är en räddning i sig). Men det är väl med Ruzzle-facit i hand också allt jag vågar lova. Eftersom jag ännu inte provat kan jag för egen, och somlig annans räknings och fritids skull, fortfarande säga:

  1. Må detta spel vara ingenting som sin föregångare. Det vill säga, må det vara dötrist och långtråkigt och alldeles, alldeles…. dötrist! Och långtråkigt! 

  2. (Utifall punkt 1 missar målet). Må solen lysa hårt och stark denna sommar och ingen hinna utveckla den där tekniken som vi drömde oss tokiga efter häromdagen – den att faktiskt kunna använda skärmar även i solljus och därmed möjliggöra utomhusjobbspel.

  3. (Utifall både punkt 1 och punkt 2 faller bort). Må detta spel göra oss sjukt mycket mer snabbtänkta, intelligenta, allmänbildade, strategiska och kommunikativa. Så att vi inte offrar vår nattsömn för ingenting liksom.

  4. (Oavsett punkt 1, 2, 3). Må vi vinna. Let the games begin.