Säg hej till oss!Nästa vecka, närmare bestämt 6-7 mars, är det åter dags för ett i vår värld efterlängtat evenemang – Webbdagarna Stockholm, som arrangeras av Internetworld. Vi var där i fjol, och vi kommer vara där i år igen. För att lyssna, lära och inspireras av case och talare med fokus på temat ”Rörligt”, men inte minst för att mingla och möta massor av intressanta människor, kanske det inslag som vi gillar bäst och ofta ger oss mest på den här typen av konferenser (note to self: glöm ej visitkorten).

Har du också tänkt gå? Ge oss i så fall en ping i valfri kanal så säger vi hej afk! Och står du i valet och kvalet så bestäm dig snabbt, imorgon fredag är sista dag för anmälan.

Så här beskriver Internetworld själva konferensen i grova drag.

”Programmet på Webbdagarna Stockholm 2013 fokuserar extra mycket på behovet av att konstant röra sig framåt och utveckla sin digitala närvaro, i takt med att ny teknik skapar helt nya möjligheter – och förändrar kundernas beteenden. Vi kommer även att fördjupa oss i det faktum att rörligt material är viktigare och hetare än någonsin på webben, bland annat tack vare YouTubes genomslagskraft och nya spännande streamingverktyg och HTML5-tjänster. Vi kommer helt enkelt att besvara frågan hur man hänger med i en tid då webben och dess användare rör sig mer än någonsin”.

Låter både spännande och aktuellt tycker vi. Hoppas vi ses!