Kloutagram

Du har kunnat lägga till ditt Instagram-konto ett bra tag nu på den inflytelsemätande tjänsten Klout, men aktivetet kring dina bilder har inte påverkat resultatet nämnbart. Idag blir det skillnad på det enligt en post från Klouts blogg, där de även berättar att söket i Bing kommer visa kloutscores.

Bing-integrationen är en aning luddigt förklarad, då det även nämns att Bing-konton som är kopplade till Klout kommer att påverka ditt Klout-score i framtiden. Exakt hur är en aning oklart. (Sen kan man kanske påpeka att Bing endast har cirka fyra procent av sökanvändarna på webben och vad jag vet är det inte direkt Kloutanvändarna som hänger där, men är man partners så är man, I guess.)

Det blir spännade att se vad som händer nu. Kommer mina påskägg skjuta iväg mina 64 K till himmelska Klouthöjder eller kommer min totala frånvaro på Bing sänka mig lägre än en elallergisk teknofob? Tiden får utvisa.