Vi struntade i fredagsgodis (förlåt), men tar igen det med lite måndagsgott på lördagens rester. Då gick nämligen knytkonferensen SSMX, formerly also known as ”Vinterminglet”, av stapeln.

Programmet såg spännande ut på förhand, bland annat Google som pratade om Google Plus och en spännande mix av talare i gridden – alla med sin take på temat vi vurmar för, webb och sociala medier. Nyfikna kan läsa mer om både SSMX och ”unconference”-fenomenet på Bloggvärldsbloggen (en blogg om bloggar, we like!). Storfilmaren @JohanLange var het på Bambuserknappen som vanligt. Här kan ni se en rad av de sessions som hölls under dagen. Om det är någon särskild person du vill kolla upp i efterhand så har du hela deltagarlistan här.

Förra året såg det ut så här när Jennifer och Joakim besökte konferensen och avlade rapport. I år höll vi bildmässigt låg profil men vi har hittat ett tjusigt bildbevis på vår närvaro, på Bineros blogg.

Vi kommer säkert träffa många av er igen innan, men om vi inte gör det så ses vi garanterat på SSWC. 16 till 19 augusti är redan bokat.