Jo, precis så. Bisonbloggaren tillika kommunikationsrådgivaren Fredrik Wass tar för tredje gången gillt initiativet till Sveriges förmodligen största, kollektiva bloggutmaning Blogg 100. 

Publicera minst ett inlägg om dagen, hundra dagar i rad, lyder utmaningen som startar i dag och som enligt den här uppdateringen i går  i år lockat minst 300 bloggare and counting att delta, varav flera företag och byråer som oss.

Vi deltog i fjol och vi gör det med glädje (nåja, inte varje dag kanske, men det hör ju utmaningen till) i år igen. Svårt att göra annat med vårt namn liksom. ;) Och med det namnet tycker vi förstås också, precis som Fredrik säger, att bloggandet som fortfarande står sig väldigt starkt, är väl värt att uppmuntra.

Är det något särskilt du vill att vi skriver om någon av dessa hundra dagar, så lämna gärna önskemål här, på Twitter eller Facebook. Annars ska vi dagligen försöka bidra med intressanta, kunskapsgivande eller i bland bara roliga nyheter och tankar här de åtminstone nittionio närmsta dagarna framåt. Häng gärna med på vårt bloggaton, eller varför inte också delta själv?

Blogg100!

Ps. Lite kul kuriosa är att den vitt spridda Blogg100-loggan är ett designverk av Bloggbyråns Joakim Nyström