525188_10151479080341117_1338643813_n

Bilden ovan snurrade förbi i mitt Facebookflöde idag.

Den följer ju Jennifers kanonpost igår om (a)sociala medier ganska bra och verkar innebära att vi inte är helt ute och cyklar. Jag gillar spelbarheten i förslaget även om jag skulle vilja ändra lite på reglerna – utformat på det där viset är det mentalt lättare att motstå frestelsen om man ligger i botten än om man ligger överst till exempel.

Och vad vore jag om jag inte direkt började spåna på en app-idé?
Insåg att Settle Up har ett API vilket borde göra det möjligt att direkt avgöra om någon rör sin telefon och då överföra alla kostnader på den personen. (Ja, det finns lite att jobba på där, till exempel att man måste mata in kostnader i Settle Up och därmed röra telefonen, men wtf).

Settle Up är för övrigt ett hett apptips för dem som ofta sammanställer kvittohögar i excelark för att kräva in pengar från sina polare.

Så på Bloggbyråns nästa AW säger jag (och jag är ganska säker på att jag inte kommer förlora):

you-pay