Japp, nu börjar det snart. Två dagars webbkonferens á la SIME Stockholm 2011 – vilket är så mycket mer än ”bara en konferens”, det tror vi de flesta som tidigare besökt det här eventet kan intyga. Och inte lär det bli sämre i år – det vågar vi som bland annat var och riggade ”Bloggers lounge” på Cirkus igår definitivt intyga. När maffigt event, maffigt sceneri och matig agenda möter massivt med spännande människor kan det ju liksom inte bli annat än bra.

Förutom att insupa så mycket kunskap och inspiration som möjligt kommer vårt fokus som officiell mediepartner, som vi ju tidigare nämnt, att ligga på de inbjudna temabloggarna (Ulrika Schreil, Simon Sundén, Jenny Canborn, Jesper Bylund, Annika Lidne, Christoffer Du Rietz, Helen Alfvegren, Peter Sandberg, Emilia Blom och Evelina Ander!) och på att göra deras upplevelser och bloggförutsättningar så excellenta som möjligt.

Ska du också till SIME? I så fall, oavsett du bloggar eller ej, kom gärna förbi och säg hej till oss! Vi kommer nog liksom de flesta andra på plats försöka vara all over the place, men sannolikt hittar du i alla fall någon utav oss, i alla fall då och då, i ”Bloggers lounge” inne i restaurangen.