Tror det är få som missat att SIME Stockholm ägt rum nu i veckan. I alla fall om man hängt på Twitter, där #SIME12 varit trending topic både tisdag och onsdag.

För oss på Bloggbyrån var det andra året i rad vi var med som partner och hjälpte SIME att få ihop ett starkt bloggarteam till konferensen. Och liksom i fjol är vi både lyriska över två dagars fantastiskt nätverkande, inspiration och pepp för framtiden, liksom mäkta imponerade över bloggarnas rapportering, såväl i bloggosfären som på Twitter.

Missade du SIME i år, eller var där men kanske vill ha en recap och/eller reflektioner kring vissa delar, finns det gott om ställen att besöka. Här är några vi kan rekommendera:

SIME-bloggen hittar du förstås också ett helt gäng med bloggposter från konferensen, varav några är bidrag från de inbjudna bloggarna. Och i pressrummet (som Bloggbyrån btw byggt ;) ) finns ännu fler länkar att götta sig i. Dessutom gjorde Joakim en ”blogger hangout” med Jesper Bylund, Sara Öhman och Anna-Carin Carnebro, i Googles studio på SIME – kul tittning om ni vill höra mer om vad bloggarna egentligen tyckte.  

Med det sagt vill vi bara säga TACK till alla bloggare för grymma insatser, tack till Feffe och Rasmus från Medieinstitutet som  hjälpt oss styra upp, tack till teamet på SIME som alltid är lika roligt att jobba med och tack till alla talare, partners och andra som var med och bidrog till ännu en SIME-konferens vi sent lär glömma (ja, vi vet, fattas bara att vi börjar tacka våra mammor…). Hur som, hoppas ni som var där tyckte det var lika givande som vi.  Nu dags att börja längta till nästa år, eller vad säger ni?