Igår var det bloggartätt i Kista Galleria om vi ska tro rykten och inte minst bloggposter rätt. Veckorevyn, som satsar rätt stort på bloggar på sin sajt, var där för att dela ut priser till Sveriges bästa bloggare i olika kategorier och här är listan över dem som troligen gick extra glada därifrån, samt länk till deras segerrop på respektive bloggar (länkfest, wohoo!):

Årets bloggraket: Angelica Blick – ”Jag vann!” (indeed).

Årets trendigaste bloggAndreas Wijk – ”TAAAAAAAAACK!

Guldpennan: Cimon Lundberg – ”Min tid är över” (också ett sätt att se på saken…).

Årets blogginspiratör: Isabella Löwengrip – ”Tack tack!

Årets teknikblogg: Lilla Gumman – ”Vi vann!” (och bilder från hele kalaset)

Årets kulturblogg: Carolina Gynning – har inte skrivit något än, men eh…hon har en fin väst :).

Årets bloggprovokatör: Katrin Zytomierska - har inte heller hunnit bli eld och lågor över priset, men vi kan säga grattis ändå – hon fyllde ju till exempel år häromdagen.

Årets internationella blogg: Sara Montazami – ”Ut i Stockholm” (ett svengelskainlägg så det står härliga tider till, som också följs upp av en drös med fina bilder!)

Årets elitblogg: Kenza – ”Tack <3

Årets Blogstar: Amanda Astor – ”Så alltså: hur gick det på Blog Awards?” (skönt retorisk fråga…).

Stort grattis allihopa önskar vi på Bloggbyrån (även om vi kan rabbla upp en uppsjö med andra bloggar som vi också skulle vilja belöna…)! Här kan du läsa mer om exempelvis vilka kriterier bloggarna hade att uppfylla i respektive kategori för att förtjäna vinsten, och bilder och annat godis hittar du förstås också i Veckorevyns Blog Awards-kategori.

Om som ni säkert redan listat ut: nä, vi var inte där. Men vi hade en rätt bra lördag ändå. Medan Alexandra ”Kissie” Nilsson (som Sydsvenskan, i våra ögon, gjorde en ovanligt bra intervju med och artikel om häromdagen), åkte limousine till Awardsen, satsade delar av Bloggbyrån också på….ja, vrålåk:

Jo, Mats, som tillbringade helgen bland hockeytokar i Tingsryd, skrev faktiskt precis just så på fejjan: ”Limon väntade på centralen”. Vi har alla våra referensramar ;)

Men nog om det. Vad tycker du om vinnarna – vann rätt blogg? Eller har du, om inte andra referenser så åtminstone andra preferenser? Eller bryr du dig kanske inte om bloggpriser alls?