Vi har internsnackat lite här på Bloggbyrån om att börja med digitalt fredagsgodis. Typ bjussa på några roliga länkar som passar bra att knäcka lagom till fredagsölen (kodorden är desamma: bubbligt och – för de flesta – lättkonsumerat).

Och nu råkar det ju vara fredag. Och ingen av mina kollegor har fyllt påsen. Och eftersom jag (Jennifer) alltid ser öl som gravöl (med andra ord, gillar inte och tycker öl är sjukt tungkonsumerat) blir min fredagsmix kanske av den lite mindre bubbliga och mer djupa, men inte desto mindre intressanta sorten.

Har i veckan varit och föreläst för några olika klasser på Medieinstitutet och bland annat pratat om transparens och personligt varumärkesbyggande och hur man kan förhålla sig till begrepp som ”personligt”, ”privat” och ”professionellt” när man är aktiv på den sociala webben. Mitt godis till de exceptionella skaror individer som lyssnade blev bland annat en länklista över andra exceptionella individer som någon gång resonerat tänkvärt kring dessa ämnen. Godis jag tror skulle vara intressant för fler.

Så. Här en fet påse att konsumera över tid. Trevlig helg!

Inlägg om transparens

Inlägg om ”personlig vs privat vs professionell”

Inlägg om att bygga sitt personliga varumärke:

Äsch, vi tar det igen: trevlig helg. Blog’n’roll!