Äntligen fick vi träffa henne, bloggaren Fatoy Touray, som också twittrar under namnet  @tonarsmorsa. Jag minns inte riktigt längre när vi hördes av första gången, men i slutet av 2010 vet jag att Fatou var en av bloggarna som fick en riktigt cheesy Robin Hood-dräkt hemskickad i samband med lanseringen av Robin Hood på dvd. Jag tänkte att om någon skulle vilja ta på sig dräkten så måste jag också våga visa upp mig i den, och den här bilden blev en del av utskicket.

Nu på dvd

Nu på dvd

Fatou minns jag gav dräkten till sin son som älskade den. Sedan dess har vi haft kontakt med Fatou vid ett antal tillfällen, flera lite mer seriösa än vid släppet av Robin Hood på dvd. Exempelvis när vi hjälpte RealStars med en kampanj mot sextrafficking.

Det är nu det börjar bli riktigt kul att jobba med bloggare, när det gått en tid och vi lärt känna många av dem lite mer som vänner. Precis så vill vi att de företag vi jobbar med ska känna i sin relation till bloggvärlden. Att etablera och upprätthålla relationer tar tid, men när relationen väl finns där …

Att träffa Fatou gav en skön påminnelse om varför vi valde att fokusera så hårt på bloggvärlden när vi startade. Och även om vi idag jobbar bredare med sociala medier  förstår jag varför vi skrev den här texten som vi gjorde när vi startade.

Blogg´n´roll!