En liten reflektion så här tre dagar in i veckan: Det absolut bästa med det här jobbet är när man får respons från människor som blivit glada på riktigt av det vi hittar på för våra kunder.

Det ÄR roligt att komma på en bra idé, att skapa en solid och kreativ kampanj, men det är lika kul att få kontakt, på riktigt, och se vad det man gör betyder för enskilda människor och känna att vi skapat ännu en ambassadör för den kund vi jobbar med.  Så här kan reaktionerna se ut, i det här fallet från två olika kampanjer vi jobbar med just nu.

– Hej!!!! Gud va roligt att jag vann, blev helt chockad eftersom jag verkligen inte hade väntat mig detta! Jag vinner ju aldrig någonting så det här var riktigt roligt!!!!

– Hej!
Fick läsa mailet ett par gånger för att inse att det var på riktigt, fruktansvärd rolig vinst!

– Hej!
Nemen åh vad kul! Nu får jag och mamma ta och gå på en mysig bio!

– Hej
Åh vad härligt, tack så himla mycket för vinsten!

– Ojojoj tack så mycket! va kul :D
tack så mycket :D

– Tack så mycket för ditt mail. Det här gjorde verkligen min dag! Det är alltid kul när man får uppskattning för det jobb man gör och självklart vill jag gå på förhandsvisningen. Jag tar även med mig en vän.

– Tack så oerhört mycket för din uppskattning, och den overkliga inbjudan! Jag skulle vilja uttrycka mig mer, men det går inte att beskriva i endast ord. Såklart jag kan, och vill, komma.

Kram till er alla från oss på Bloggbyrån.