Liggande under täcket i feberyror ser jag mig själv säga på chatten ”det är lugnt, jag bloggar idag, gå ni på aw och representara, jag har ändå inget för mig”.

bloggbyran och simon

Lite symboliskt blir det här sista inlägget trots allt. (Jag tror det är sista inlägget innan vi når blogginlägg 100 i #blogg100, har inte så bra koll efter att ha varit lite off i ett par dagar.) Symboliskt som i att det här är ännu ett inlägg där vi tvingar oss att kräma ur oss ett blogginlägg. Det har varit en del sådana inlägg under de här 100 dagarna ska erkännas. Hade viljan varit fri hade vi inte bloggat 100 dagar i sträck, det är jag ganska säker på.

Å andra sidan, innan #blogg100, då viljan var fri, var vi helkassa på att blogga – inte värdigt en byrå som heter Bloggbyrån. Så vi är nog ganska överens om att hela det här rejset varit bra för oss och att vi förhoppningsvis kommer hålla uppe tempot hyfsat i alla fall under de kommande 100 dagarna.

Nu ser det tyvärr ut som att flera av oss kommer att vara i ett land öster om Albanien för att undervisa i sociala medier när hela blogg100 avslutas den 13 maj på Historiska Museet. Lite synd såklart, det hade varit en perfekt avrundning på 100 ibland ganska kämpiga dagar.

Tack Fredrik Wass för att du drog igång det här. Även om vi mer än en gång ställt frågan rakt ut i luften på kontoret ”någon som har ett blogginlägg på gång?” och frågan mötts med en kompakt tystnad, är vi glada att vi klev på. Och orkat hänga i.

De här 100 dagar som gått kommer att göra oss till en bättre byrå lång tid framöver, det är vi rätt säkra på.