Vi har lagt en massa gamla sötsaker i vår lördagsgodisskål. Oavsett om du är på väg ut på stan, gottar popcorn med familjen, sitter och snicksnackar med polarna eller har dragit en gammal filt över huvudet kommer du att hitta din underhållning här.

Vi börjar med dig som har mest bråttom. Du som ska ut på stan. Det är visserligen högst osannolikt att du missat att se det här klippet för det är det näst mest sedda YouTube-klippet ever i kategorin comedy, enligt Viralvideos. En uppdaterad version vore ju rätt användbart, men är det inte Gagnam-style-stegen vi ser 2.50 in i klippet? Killen måste ha varit lite före sin tid. Så nu, innan du svirar om och drar ut på lokal, varför inte repetera sin dansstilhistoria.

Etta i samma kategori ligger fortfarande bebisarna i bubbelbad, som kanske passar dig som tänkt ta en hemmakväll med familjen bättre.

Och apropå Gagnam Style. Du som ligger där med en gammal filt över dig, ta dig samman och repetera den här gamla dängan, den piggar fortfarande upp. Än idag är det den mest sedda videon alla kategorier, med en skrämmande ledning på 600 miljoner(!) views till tvåan (som btw är Baby ft, Ludacris med Justin Bieber). 

The Economist har räknat ut att vi tillsammans har tittat på Gagnam Style i över 16 000 år. På den tiden hade vi, enligt samma källa, till exempel kunnat bygga 20 Empire State buildings. Eller ett helt nytt Wikipedia.

Är du helt less på allt gammalt trams och vill ha något lite nyare att surra om så är det bara att frossa loss bland dagens, veckans, månadens mest delade klipp i olika kategorier själv. Ett sätt att göra det på är tidigare nämnda Viralvideos.com, glöm inte att berätta vad du hittar för favoriter.